Offices & Comms Room For Distribution Warehouse, Leicestershire

Concept Commercial Interiors

Background

Having worked on the earlier installation in this warehouse we were delighted to be contacted about extending the office space for Concept Commercial Interiors.

Requirement

Installation of 275.8m² of interior walls to create a corridor, communications room, canteen and office space, male lockers for warehouse staff. These new personnel spaces have access via hinged doors and vision panels.

Solution

Having successfully completed the two storey office and plant room installation for the warehouse we were the first choice to install the continuation of the offices. Our project manager ensured that installation was completed on time and that there was communication regular communication with the installer team and customer.

Stancold will be working with Concept Commercial Interiors again on the next phase of work.

Project management was very good. In fact we are already getting another quote from you!

Steve Lears, Concept Commercial Interiors
Location Coalville
Building Use Logistics
Panel Core PIR
Panel Supplier Eurobond
Panel Thickness 75mm, 100mm
Panel Facing White Cleanable Polyester Finish
Panel Requirements 275.8m²
Doors/Floor Hinged Personnel Doors
Other Vision Panels